Waterbedden van Bodyform

De waterbedden van Bodyform is van top tot teen en van onder tot boven voorzien van de meest hoogwaardige materialen, moderne productietechniek en alles is 100%  “Made in Germany”. 
De verschillende materialen verzekert u van een optimum aan hygiëne, comfort en duurzaamheid. De waterbedden van Bodyform zijn verkrijgbaar in veel verschillende stoffen, houtsoorten, ladenblokken en hoofdeinden.

Bent u op zoek naar nieuwe onderdelen?

In de winkel  hebben wij 8 verschillende stabiliteiten qua watermatrassen, een keuze uit diverse tijken/hoezen en verwarmingselementen (analoog en digitaal). Om uw waterbed nog energiezuiniger te maken zijn er ook isolatiematten. Alle onderdelen zijn los bij ons te bestellen en passen ook in andere merken waterbedden.

Diverse onderdelen van de tijk, zoals membraam en 3D climalaag,

Waterbedden komen er in alle soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een standaard waterbed, een waterbed dat eruit ziet als een boxspring, inbouwwaterbed voor in een ledikant of een waterbed met een ladensysteem eronder. Bij Bodyform zijn verschillende mogelijkheden op maat beschikbaar. Uw wens staat voorop!

Boxspringlook van Bodyform