De 5 redenen van slapen op water

Eén en al Wellness in uw slaapkamer

Het beste voor uw rug

Wanneer u slaapt op een waterbed van Bodyform wordt uw rug perfect ondersteund. Dit zorgt voor een maximale ontspanning en bevordert het herstel. Waterbedden van Bodyform hebben alles waar uw rug van droomt…

Ontspanning

Een Bodyform waterbed past zich moeiteloos aan de vormen van je lichaam aan. De wervelkolom en alle spieren in uw lichaam kunnen totaal ontspannen en loslaten. Fysieke klachten zoals rug- en schouderproblemen, reumatische klachten, fibromyalgie etcetera hebben er baat bij. Een watermatras werkt drukpunt verlagend zodat de bloedsomloop en de zenuwbanen niet afgekneld worden. Het lichaam hoeft veel minder te draaien en te woelen om de juiste houding te vinden.

Ondersteuning

De ene rug wil een wat zwaarder gestabiliseerd watermatras en de andere rug weer wat minder gestabiliseerd watermatras. Watermatrassen komen in héél veel verschillende stabiliteiten. Bij Softsiders heeft u keuze uit 8 verschillende type watermatrassen. Een matras dat zich aanpast aan uw lichaam en niet andersom.

Hygiëne

Een watermatras is volledig waterdicht (uiteraard). Het kan daarom gemakkelijk worden schoongehouden. Het neemt geen stof of vocht op en daarom is het ook uiterst geschikt voor mensen die allerlei allergiën hebben zoals bijvoorbeeld astma.
De tijk van het waterbed kan gewoon in uw eigen wasmachine gewassen worden en mag in de droger. Op en top hygiëne.

Behaaglijk

De juiste slaaptemperatuur bevordert het ontspannen van lichaam en geest. Een perfecte remedie tegen gewrichtspijnen, stijfheid en reumatische klachten. Een waterbed is zowel in de zomer als in de winter lekker behaaglijk!


Tribrid Fluid

Lucht- en watergeveerde matrassen met topper. Tribrid Fluid kan gecombineerd worden met de Tribrid Air.

Meer weten?

Waterbedden

De waterbedden van Bodyform is voorzien van de meest hoogwaardige materialen, moderne productietechniek en alles is 100% “Made in Germany”.

Meer weten?