Tribrid Fluid licht gewicht watermatras

Door de gelijkmatige verdeling van uw lichaamsgewicht vermindert de druk op uw lichaam en maakt zo een ongeremde doorbloeding mogelijk. Uw rug wordt perfect ondersteund en u kunt zich helemaal ontspannen.

Voor de slechts 5 cm diepe watergeveerde matras gebruikt Bodyform speciaal ontwikkeld vinyl met een zeer hoge flexibiliteit. En met een inhoud van 60-80 liter geschikt voor elke bedbodem.

In combinatie met de Gelax topper en het hoogwaardige hypersoft vulling van de tijk bereikt u een uitmuntend comfort.

De Tribrid Fluid matras laat zich behaaglijk verwarmen op de door u persoonlijk instelbare temperatuur. Indien gewenst, ook zonder verwarming te gebruiken.

Naast de Tribrid Fluid behoort ook Tribrid Air tot de Tribrid Matrascollectie. Bij een tweepersoonsuitvoering is het mogelijk om twee verschillende type Tribrid® matrassen te combineren binnen één matrashoes met één doorlopende topper. U kiest ieder uit twee verschillende matraskernen uw persoonlijke slaapcomfort.

Geniet van watergeveerd slapen – voor gezond slapen en herboren ontwaken!

Een Tribrid Fluid matras is door de op elkaar afgestemde isolatiematerialen ook mogelijk te gebruiken zonder verwarming.


  Tribrid Air

  Lucht- en watergeveerde matrassen met topper. Tribrid Air kan gecombineerd worden met de Tribrid Fluid.

  Meer weten?

  Waterbedden

  De waterbedden van Bodyform is voorzien van de meest hoogwaardige materialen, moderne productietechniek en alles is 100% “Made in Germany”.

  Meer weten?

  Waarom slapen op water zo lekker is

  Eén en al Wellness in uw slaapkamer, hygienisch en altijd comfortabel.

  Misschien wel het beste voor uw rug.

  Meer weten?