Als u bij ons komt voor een kast, dan halen we alles voor u uit de kast.

Figuurlijk, ook letterlijk. U zult een hoogstpersoonlijk bij u passende kast krijgen aangemeten, daar gaan we voor. Onze kasten worden uiteraard vakkundig gemonteerd door onze monteurs.

We hebben gekozen voor de Nederlandse kastenleveranciers VTH Kasten en Dorland Kasten, waarbij kwaliteit en degelijkheid een absolute prioriteit zijn. Door de talloze mogelijkheden van maatvoering, niets is te gek!

De kwaliteit en de service die op datzelfde niveau ligt, maken duidelijk dat het prijsniveau een ander is dan dat van de bekende bouwmarkten. Maar het verschil in kwaliteit is ook zo groot….

Helemaal van deze tijd

Voor confectie-oplossingen bent u bij de bouwmarkt aan het juiste adres, maar bij ons maakt u de precieze keuze! En kijken we samen, aan de hand van een 3-D, naar de voor u perfecte kast. En als we dan de stijl, de afmetingen en het gewenste interieur van uw kast scherp in beeld hebben, dan duiken we in onze uitgebreide documentatie en stellen we een kastvoorstel voor u samen dat 100% nauwkeurig is toegesneden op úw wensen, úw mogelijkheden, úw beschikbaar budget.

We gaan heel ver in onze service. U heeft misschien een lelijke of onhandige koof in uw slaapkamer of schuine muren.

Er zijn zoveel mogelijkheden

Draaideurkasten

Schuifdeurkasten