Massief houten kasten!

Wij hebben een passie voor kasten... Waarom? Omdat het zo’n uitdagend terrein is. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn. Omdat een goede garderobekast past als een maatpak. En ook omdat we zulke goede contacten hebben in de internationale kastenindustrie, zodat we over zoveel mogelijkheden beschikken om uw persoonlijke wensen voor 100 % in te willigen. Zodat u normaal gesproken altijd bij ons slaagt.

We inventariseren uw eventuele wensen op het gebied van inloop- en inbouw, hang- en legmogelijkheden, de gewenste of de mogelijke hoogte, de behoefte aan binnen- of buitenverlichting van de kast.....

Accessoires zoals uitschuif-broekenhangers, stropdashouders, laden, spiegels of andere kastinterieurs? U zegt het maar, we bieden een royale keuze aan mooie en/of zinvolle gadgets. Als u bij ons komt voor een kast, dan halen we alles voor u uit de kast. Figuurlijk, ook letterlijk. U zult een hoogstpersoonlijk bij u passende kast krijgen aangemeten, daar gaan we voor. Onze garderobekasten worden uiteraard vakkundig gemonteerd door onze eigen monteurs.

De kwaliteit en de service die op datzelfde niveau ligt, maken duidelijk dat het prijsniveau een ander is dan dat van de bouwmarkt. Maar het verschil in andere opzichten is ook zo groot…. Onze kasten zijn in geen enkel opzicht vergelijkbaar met die van de d.h.z. winkels of Ikea.

Natuurlijk hebben we - behalve garderobekasten - ook nachtkastjes en commodes in ons assortiment. We vertegenwoordigen topfabrikanten. Via ons hebt u toegang tot een keuze aan modellen en uitvoeringen van deze meubelmakers van topniveau.

Massief houten kast