Voor het licht uitgaat ........

Bij Softsiders staat de matras centraal. Dat is logisch want we zijn een echte slaapspecialist en met alle respect, het ledikant draagt niet overdreven veel bij aan uw slaap. Waar uw ledikant wel aan bijdraagt: aan de stijl en sfeer van uw slaapkamer.
Softsiders vertegenwoordigt verschillende fabrikanten, elk met een heel eigen stijl, zodat u uw slaapkamer de ‘looks’ kunt geven die u wilt: design, strak, romantisch, neutraal etc.  In onze winkel kunt u kennismaken met verschillende producten van onze Nederlandse, Belgische, Zwitserse en Italiaanse leveranciers. 


Onze Belgische leverancier Van Houdt heeft een prachitge ECO-line, misschien wel de meest milieuvriendelijke slaapkamer op de markt. Lees verder onder bewust leven.

Onze Nederlandse leverancier Meubitrend heeft een prachtige collectie gestoffeerde ledikanten. Maar Hasena een Zwitserse leverancier heeft de meest uitgebreide collectie. 

Ook heel belangrijk voor de sfeer in uw slaapkamer: bedlinnen. Dekbedovertrekken, spreien en sierkussens bepalen mede in hoge mate de sfeer van uw kamer.

Softsiders heeft een royale keuze, van voordelig tot zeer exclusief in alle gangbare maatvoeringen.

Sharpei