Bij Softsiders staat de matras centraal. Dat is logisch want we zijn een echte slaapspecialist en met alle respect, het ledikant draagt niet overdreven veel bij aan uw slaap. Waar uw ledikant wel aan bijdraagt: aan de stijl en sfeer van uw slaapkamer.
Softsiders vertegenwoordigt verschillende fabrikanten, elk met een heel eigen stijl, zodat u uw slaapkamer de ‘looks’ kunt geven die u wilt: design, strak, romantisch, neutraal etc.  In onze winkel kunt u kennismaken met verschillende ledikanten,nachtkastjes en commodes van Hasena, van Houdt en Meubitrend!

Meubelen Van Houdt uit Mol (België) is al jaren specialist in het vervaardigen van slaapkamers in massief hout, waarbij kwaliteit en degelijkheid een absolute prioriteit zijn. Door de talloze mogelijkheden van maatvoering van bedden, kasten en bijmeubelen, naast een ruim kleurenpallet is onze collectie erg geliefd bij het publiek.

Onze Nederlandse leverancier Meubitrend heeft een prachtige collectie gestoffeerde ledikanten. Maar Hasena, een Zwitserse leverancier heeft de meest uitgebreide collectie. 

Ook heel belangrijk voor de sfeer in uw slaapkamer: bedlinnen. Dekbedovertrekken, spreien en sierkussens bepalen mede in hoge mate de sfeer van uw kamer.

Softsiders heeft een royale keuze, van voordelig tot zeer exclusief in alle gangbare maatvoeringen.


Ancona met metaal