Draaideurkast: Vorm en functie in balans

Als je op zoek bent naar een oplossing die voldoet aan jouw opbergruimtebehoeften, maar ook een vleugje stijl en kwaliteit aan jouw interieur toevoegt, hoef je niet verder te zoeken dan onze draaideurkasten op maat gemaakt door onze leverancier VTH Kasten.

Iedere ruimte en interieur in welk huis ook is uniek en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor elke situatie. Wij bieden zelfs oplossingen op maat voor schuine wanden en in hoeken!

Wij werken alleen met de beste materialen en bovendien zijn onze schuifdeuren verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, met meer dan 240 decoratieve opties voor deurpanelen om jouw kast verder aan jouw interieur aan te passen.

Draaideurkasten op maat van VTH Kasten bieden de perfecte balans tussen vorm en functie. Dit duurzame en slimme kastsysteem is de ultieme opbergoplossing die zich aanpast aan iedere ruimte. Met de vele opties voor draai- en vouwdeuren, is er vrijwel onbeperkte keuze aan opbergmogelijkheden, waaronder de optie van een vouwdeur-kast die zich over de gehele breedte van de slaapkamer uitstrekt of een draaideurkast onder een schuine wand of in een hoek.

Schuifdeurkast