Assortiment

Het assortiment van Softsiders is anders dan dat van andere slaapspeciaalzaken. Zo maakt het waterbed nog steeds een belangrijk deel van ons assortiment uit, maar we dragen ook de boxspring combinatie en de matras van natuurrubber een warm hart toe. In onze collectie vind u ook luchtgeveerd- en watergeveerde matrassen, Tribrid Fluid en Tribrid Air. Ook zijn we een belangrijke (silver) dealer van Tempur matrassen en Tempur bodems.

Behalve in bedden zijn we ook gespecialiseerd in slaapkamermeubels. We worden we vaak geroemd om ons uitzonderlijke assortiment garderobekasten.
Nachtkastjes hebben we in soorten en maten, net als commodes, kijk onder Kasten. Het zal duidelijk zijn: we nemen onze taak als slaapadviseurs zeer serieus en daarom streven we naar een assortiment dat iedereen die net zo kritisch en veeleisend is als wijzelf, tevreden kan stellen.

Wat dat laatste betreft: we zijn niet voor niets ook populair bij de aanhangers van bewust leven. Iedereen die het milieu niet nodeloos wil belasten, of diervriendelijk wil handelen, de eigen gezondheid moet ontzien (door allergie├źn): u bent bij ons aan het juiste adres.

Kortom: wie zijn/haar slaap serieus neemt krijgt bij Softsiders alle mogelijkheden zijn/haar wensen te vervullen.  Moet u erg op de kosten letten? Hou dan onze nieuws- en salespagina in de gaten: we hebben geregeld zeer scherpe aanbiedingen.