Tribrid Fluid by Bodyform

Watergeveerd slapen

Op een Tribrid Fluid matras slaapt u diep en vast. Door de gelijkmatige verdeling van uw lichaamsgewicht vermindert de druk op uw lichaam en maakt zo een ongeremde doorbloeding mogelijk. Uw rug wordt perfect ondersteund en u kunt zich helemaal ontspannen.

Voor de slechts 5cm diepe watergeveerde matras gebruikt Bodyform speciaal ontwikkeld vinyl met een zeer hoge flexibiliteit. En met een inhoud van 60-80 liter geschikt voor elke bedbodem.

De Tribrid-Fluid matras laat zich behaaglijk verwarmen op de door u persoonlijk instelbare temperatuur. Indien gewenst, ook zonder verwarming te gebruiken. Naast de Tribrid Fluid behoort ook de Tribrid Air tot de matrascollectie van Bodyform.

Bij een tweepersoonsuitvoering is het mogelijk om twee verschillende type Tribrid matrassen te combineren binnen één hoes met één grote topper. U kiest ieder uit twee verschillende matraskernen uw persoonlijke slaapcomfort.

De Tribrid matrassen kunnen op lattenbodems, maar er is ook keuzes uit verschillende boxsprings met achterwanden in de mooiste stoffen. Bij Softsiders hebben wij gekozen van de combinatie van Air en Fluid samen in één groot matras. Uniek!

Tribrid Air

Lucht- en watergeveerde matrassen met topper. Tribrid Air kan gecombineerd worden met de Tribrid Fluid.

Meer weten?

Pocketveer matrassen

Het moet de wervelkolom goed uitlijnen om een ​​gezonde slaaphouding te bevorderen en de belangrijke wateropname van de tussenwervelschijven te ondersteunen.

Meer weten?

Topper Topcomfort

We adviseren u graag, want er is een royale keuze in soorten, maten en uitvoeringen

Meer weten?