Service

We besteden de service niet uit, zijn zelf aanspreekbaar op het functioneren van onze dienst. Is er tijdens of ook na de garantieperiode aanleiding om een reparatie aan uw bed of kast te verrichten? Ook dan staan we voor u klaar. En niet pas na weken, maar binnen één of enkele dagen als spoed vereist is. 

Wilt u een waterbed of een complete kastenwand verhuizen en ziet u er tegenop om dat zelf te doen? Onze servicedienst neemt het graag van u over. 

Onze servicedienst is geen wassen neus, maar een belangrijk onderdeel van onze kleine organisatie. Een onderdeel waar we trots op zijn, omdat het onze beroepsopvatting weerspiegelt: voor, tijdens en na de koop zorgvuldigheid betrachten. Met raad en daad voor u klaar staan*.

*Tijdens de garantieperiode snel en zonder rekening. Nadat eventuele garanties zijn afgelopen, brengen we kosten in rekening, uiteraard. In veel gevallen zullen we van tevoren daarvan een opgave kunnen doen. In sommige gevallen moeten we de situatie terplekke beoordelen om een begroting van de kosten te kunnen maken.