Tribrid Air en Airline Prestige matrassen van Bodyform

Luchtgeveerd slapen

Na een actieve dag vol inspanningen verheugen uw lichaam en geest zich op een ontspannen nachtrust. Een Bodyform Tribrid-Air matras of Airline Prestige matras ontlast uw wervelkolom en gewrichten door haar uitstekende ondersteuningseigenschappen en hoge elasticiteit.

Elk lichaam is anders en ieder slaapt anders. Of u nu op uw buik, rug of zij slaapt: de Tribrid Air of Airline Prestige matras past zich perfect aan uw lichaam aan. In combinatie met een topper en de persoonlijk instelbare ondersteuning, vermindert de druk op uw lichaam waardoor u dieper en ontspannen slaapt. De 7-Comfortzones van de luchtkern zijn ieder afzonderlijk en in verschillende hoogte gevuld met hoogwaardig koudschuim.

Alles is persoonlijk instelbaar! Het comfort kan, indien nodig, steeds weer veranderd worden.

Naast de Tribrid Air is er ook de Tribrid Fluid watergeveerd matras. Bij een tweepersoonsuitvoering is het mogelijk om twee verschillende type Tribrid matrassen te combineren binnen één hoes met één grote topper. Bij Softsiders hebben wij gekozen voor de combinatie van Air en Fluid samen in één groot matras. Uniek!

Tribrid Fluid

Lucht- en watergeveerde matrassen met topper. Tribrid Fluid kan gecombineerd worden met de Tribrid Air.

Meer weten?

Pocketveer matrassen

Het moet de wervelkolom goed uitlijnen om een ​​gezonde slaaphouding te bevorderen en de belangrijke wateropname van de tussenwervelschijven te ondersteunen.

Meer weten?

Topper Topcomfort

We adviseren u graag, want er is een royale keuze in soorten, maten en uitvoeringen

Meer weten?