Op welk kussen valt u?

Natuurlijk hebben wij niet alleen verstand van goede matrassen maar zeker ook van kussens. Er zijn zoveel verschillende kussens, voor ieder type mens, voor iedere klacht is er wel een kussen. Let wel, een juist kussen kan de klacht aanzienlijk verminderen, in sommige gevallen zelfs helemaal wegnemen.
Vergeet niet dat het lichaam in een paar jaar tijd kan veranderen. En dat kan een reden zijn om op zoek te gaan naar een nieuw hoofdkussen. Een goed kussen is van essentieel belang voor een goede nachtrust. De één vindt een kussen met dons- of comforelvulling helemaal top, ook wel propkussen genoemd, de ander wil graag een latex of traagschuim kussen.  

Een kussen is zeer persoonlijk. En kan zeer nauwkeurig tot aan de centimeter toe belangrijk zijn.
Rugslaper, zijslaper, buiksluiper of een van alles slaper, bij ons bestaat de mogelijkheid om het kussen vrijblijvend thuis uit te proberen. Vaak hebben de klanten al een kapitaal aan kussens in de kast, maar geen één bevalt. Soms gebeurd het dat wij aantal weken bezig zijn met een klant tot dat het juiste kussen gevonden is.
Het hoofdkussen en de matras zijn beiden belangrijk om tot een goede nachtrust te komen. Bij Softsiders is dat geen probleem!


Vertel wat je wenst en laat je goed adviseren. Of twijfel je over je bestaande kussen, je mag ons altijd mailen of natuurlijk gewoon langs komen.

Terug naar overzicht