Vindt u het milieu belangrijk?

Gaat het welzijn van de dieren of onze kinderen u aan het hart? Softsiders heeft een hele range producten die tegemoetkomen aan uw wens natuur en milieu te ontzien.

Onze Belgische leverancier Van Houdt heeft een prachtige ECO-line, misschien wel de meest milieuvriendelijke ledikanten op de markt. Aangezien ze gemaakt zijn uit massief hout, werkt van Van Houdt met één van de natuurlijkste materialen.
Het eikenhout wordt stoomgedroogd, het stoomdrogen is een droogproces dat minstens 30% sneller gaat dan het conventioneel drogen, waardoor ook op energie wordt bespaard.
Dank zij het stoomdrogen, wordt ook de celstructuur van het hout veranderd. Het hout krijgt een warme kleur en het oppervlak voelt heel zacht aan. Beitsen of vernissen is totaal overbodig. Op het dak van de fabriek staan zonnepanelen die de groene stroom leveren voor de productie van onze slaapkamers.
Kortom met een slaapkamer uit de ECO-line van Van Houdt helpt u mee, ook voor de toekomst, aan een beter en gezonder milieu.

Onze waterbedleverancier Bodyform heeft misschien wel het milieu-vriendelijkste waterbed. Het vinyl uit de Highline heeft geen weekmakers, het gebruik van isolatiematten, digitale stralingsvrije verwarmingen etc.

Zo hebben wij ook van onze Nederlandse leverancier Mahoton prachtige natuurlatexmatrassen. Hun latex bestaat uit 90% latex en is gespoeld in schoonwater.

Daarnaast voeren we een assortiment donzen dekbedden en kussens die met respect voor het dier zijn geproduceerd. Hoeslakens, tijken en dekbedovertrekken van onbespoten katoen? We kunnen u van dienst zijn met verantwoorde producten die er vaak ook nog heel mooi uitzien ook… 

Bij Softsiders krijgt u alle ruimte het milieu te ontzien, zonder aan uiterlijk of comfort in te boeten, integendeel…

Voor mensen die al dan niet het milieu, maar in elk geval zichzelf moeten ontzien heeft Softsiders ook prima oplossingen: allerlei mogelijkheden om de allergie zo weinig mogelijk kansen te geven. 

Kies hier voor rechtstreekse toegang tot de ecologisch verantwoorde producten: