Iedere keer als ik vertel dat wij ook waterbedden verkopen, het eerste wat men vraagt is……ooooh, bestaan waterbedden nog?

Logische zaak: de mens bestaat voor 60% uit water, geen wonder dat het grootste deel van uw lichaam zich het meest thuisvoelt op zo’n comfortabel waterbed. Wat zou u prefereren als u grotendeels water was?

Waterbedden waren natuurlijk zeer populair in de jaren 80 en 90. Maar eigenlijk is het waterbed al jaren weer helemaal terug. En voor heel veel mensen is het waterbed nooit, maar dan ook nooit weggeweest. Er is de laatste jaren zoveel veranderd op het gebied van slapen op water. Het waterbed was altijd al het meest hygiënische bed, maar is alleen maar hygiënischer geworden. Alles is namelijk gemakkelijk schoon te maken en te wassen. Perfect voor mensen die allergisch zijn voor o.a. huisstofmijt.

Daarbij kan een waterbed ontzettend helpen voor mensen met rugklachten. Onze rug is flexibel en stabiel, beweeglijk en sterk, maar kan ook zeer kwetsbaar zijn. De dagelijkse belasting, stress en onvoldoende beweging veroorzaken snel rugklachten. Door de perfecte ondersteuning kan een waterbed zeker deze klachten helemaal of gedeeltelijk wegnemen.

Gun je zelf een goede nachtrust met een waterbed van Bodyform. Weg met al die kwaaltjes en pijntjes en geniet van je lekkere nieuwe bed! Vertel ons je wensen en laat je goed adviseren. Of twijfel je over je bestaande matras, je mag ons altijd mailen of natuurlijk gewoon langskomen.

Terug naar overzicht