Geltex®

Heerlijk slaapcomfort met de nieuwste Geltex® technologie.

De juiste matras kiezen is allesbehalve eenvoudig. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, en elke slaper is uniek! In de zoektocht naar het perfecte matras heeft Beka de Slaapdriehoeken ontwikkeld.

De nieuwe Geltex® is het enige schuim dat voldoet aan alle vier de criteria. Tevens geproduceerd in hun eigen schuimfabriek Recticel.

Optimale ventilatie en verbeterde warmte- en vochtafvoer.

Luchtdoorlatend schuim met een open celstructuur, controleert Geltex® jouw slaapklimaat voor een goede ventilatie. Het Geltex® schuim voert warmte en transpiratievocht af en geeft een droog en comfortabel slaapcomfort. Daardoor bereik je sneller de diepe slaapfase en ..... duurt die diepe slaapfase ook langer.

Ideale drukverdeling en optimale ondersteuning.

Het Geltex® schuim van Beka heeft 'slow resilient' drukverlagende eigenschappen en past zich automatisch bij iedere beweging van het lichaam aan.
De zonering van de Beka matrassen met nieuwe Geltex® technologie is verbeterd. Deze benadert de natuurlijke positie van je wervelkolom zoveel mogelijk. Voor deze metingen werkten we uitsluitend met "Body Support" meetmethodieken die mede tot stand kwamen met de Unversiteit van Gent.

Duurzaamheid

Het Geltex® schuim wordt gemaakt met veel respect en verantwoordelijkheid voor het milieu. Dit gebeurd in elke fase van het productieproces, ze vermijden productieafval, passen designprincipes toe en gebruiken de revolutionaire nieuwe grondstof CO2 polyol. Daardoor worden problematische CO2-uitstoten vermeden. Beter voor de milieu en voor ons allemaal.

Levensduur

Het nieuwe Geltex® schuim heeft een veel betere weerstand tegen vocht, warmte en lichaamsdruk. Terwijl matrassen normaal gezien door de jaren heen aan comfort verliezen, blijven de comforteigenschappen van Geltex® constant. Zo geniet je nog langer van het befaamde Geltex® comfort.