Bodyform waterbedden

Bodyform waterbed: milieubewust en duurzaam

Bodyform is een ambachtelijk waterbed dat in ons buurland Duitsland wordt gemaakt van louter duurzame grondstoffen. Bodyform heeft 2 lijnen: Highline en Blueline. Beide lijnen kunnen met elkaar gecombineerd worden.

Boxspringlook waterbed

Bodyform streeft ernaar ‘een stukje wellness’ in de slaapkamer te creëren en onze klanten kunnen getuigen dat ze daarin zijn geslaagd. Bodyform kan zich als ambachtelijke producent veroorloven om maatwerk te leveren. Het vinyl van de matrassen zijn vrij van Ftalaat (weekmakers) en de softranden bestaan uit cfk-vrij schuim. Er is zelfs een keuze uit stralingsvrije verwarmingssystemen.

Zo kunt u kiezen uit een grote collectie stoffen en houtsoorten, tal van verschillende uitvoeringen en alle mogelijke denkbare maten. De collectie watermatrassen bij softsiders bestaan uit het zeer comfortabele comfortsoft schuim- en de traditionele fibermatrassen. 

Bij Softsiders heeft u keuze uit 8 verschillende stabiliteiten. 

Hoofdeind en omranding in massief hout

Bodyform is een bed voor waterbedliefhebbers. Klassiek, comfortabel, hygiënisch en exclusief. Duits topproduct met zeer lange levensduur.

Ieder watermatras van Bodyform, Highline of Blueline wordt op bestelling gemaakt en is Ftlaatvrij, ligt niet op voorraad of komt uit China.          Duitse topkwaliteit met 5 of 10 jaar garantie.    

Bodyform waterbedden zijn milieu- vriendelijke en recyclebare producten. Bodyform gebruikt uitsluitend cfk-vrij schuim met hoge vormstabiliteit.

  • Matrashoes en Schuim conform Öko-Tex 100 Klasse1
  • Productzekerheid conform CE
  • GS-goedgekeurd matrassensysteem (Meubelkeuringsinstituut LGA Nurnberg)
  • TÜV en GS-goedgekeurde verwarmingen
  • Houten onderdelen conform DIN 14322
  • Beste zekerheid, verwerking en duurzaamheid – aangetoond door een onafhankelijk Duits Meubelkeuringsinstituut.

Sauna De Ilp met Bodyform waterbedden

Misschien leuk om te weten. In de sfeervolle Sauna Den Ilp kunt u het ultieme gevoel van een Bodyform waterbed ervaren. Voor de bedden bij Sauna Den Ilp is bewust gekozen voor een halfgestabiliseerde watermatras.