Bodyform waterbedden

Bodyform waterbed: milieubewust en duurzaam

Bodyform is een ambachtelijk waterbed dat in ons buurland Duitsland wordt gemaakt van louter duurzame grondstoffen.

Boxspringlook waterbed

De fabrikant streeft naar ‘een stukje wellness’ in de slaapkamer en onze afnemers kunnen getuigen dat ze in die opzet slagen. Bodyform kan zich als ambachtelijke producent veroorloven om maatwerk te leveren tot in het laatste detail. Zo kunt u kiezen uit tientallen stofferingstoffen en tal van uitvoeringen en natuurlijk uit alle mogelijke denkbare maten. De collectie watermatrassen bij softsiders bestaan uit het zeer comfortabele comfortsoft schuim.

Hoofdeind en omranding in massief hout

Bodyform is een bed voor waterbedliefhebbers en –kenners. Klassiek, comfortabel, hygiënisch en exclusief. Duits topproduct met zeer lange levensduur.

Ieder watermatras van Bodyform wordt op bestelling gemaakt, ligt niet op voorraad of komt uit China. Duitse topkwaliteit met 10 jaar garantie. Milieuvriendelijke productie.

Bodyform waterbedden zijn milieu- vriendelijke en recyclebare producten. Bodyform gebruikt uitsluitend cfk-vrij schuim met hoge vormstabiliteit.

Misschien leuk om te weten. In de sfeervolle Sauna Den Ilp kunt u het ultieme gevoel van een Bodyform waterbed ervaren. Voor de bedden bij Sauna Den Ilp is bewust gekozen voor een halfgestabiliseerde watermatras. 

Sauna De Ilp met Bodyform waterbedden

Maar natuurlijk kunt u kiezen voor elke gewenste demping en zelfs een duo-matrassysteem, zodat de beweging van uw partner onopgemerkt blijft. Een waterbed kan worden ingebouwd in elk bestaand ledikant of is verkrijgbaar in design modellen van hout of gestoffeerd in in diverse kleuren en dessins.

Diverse lagen van een Bodyform waterbed

Tribrid Fluid en Tribrid Air matras van Bodyform.

U kunt samen kiezen voor een luchtgeveerd- of een watergeveerdmatras, maar u kunt ook, zoals bij ons in de winkel, kiezen voor een beetje van beide werelden. De Tribrid Air en Tribrid Fluid heeft één grote geltex topper.


Het hele matras is omringd door een prachtige tijk, bestaande uit een Tencel Silpure dubbeldoek met daarin een hypersoft vulling, voor een optimaal vochttransport.

De tijk is wasbaar en mag zelfs in de droger. 
De Tribrid Air kan ook op een verstelbaar onderstel.

Voor meer informatie over onze Bodyform waterbedden nodigen wij u graag uit in onze winkel.