Highline waterbed van Bodyform

De watermatrassen

Bodyform waterbedden hebben een ergonomische waterkern, gemaakt van West-Europees, speciaal vinyl voor maximale flexibiliteit en minimale drukbelasting. 

De watermatrassen hebben naadloze hoeklassen en worden vervaardigd door hoogfrequentie hoeklastechniek, uw zekerheid voor een hoge duurzaamheid. 

Stabiliserende fiberlagen en/of het speciale comfortschuim in de watermatras zorgen voor uw persoonlijke gewenste stabilisatie.


Bodyform vindt de milieuverdraagzaamheid van producten zeer belangrijk. Alle grondstoffen zijn afkomstig uit West-Europa met inachtneming van de desbetreffende milieunormen. Het zeer flexibele, speciale (ftalaatvrije) vinyl is zeer elastisch en gekeurd conform Euronorm EN 71-3.

En onze winkel werken wij met 8 verschillende stabiliteiten, zoals de speciale comfortsoft- en natuurlijk de fibermatrassen. De gewenste watermatras kan zelfs samen met een luchtgeveerd matras in één ombouw.

De matrashoes 

De HighLine matrashoezen zijn gemaakt van MicroCare®: een anti-microbacteriële vezel die u beschermt tegen bacteriën, huismijt en schimmels.
De werking van MicroCare® komt overeen met het mechanisme van zuurstofdesinfectie en is werkzaam zonder inzet van giftige of milieu-onvriendelijke stoffen. De matrashoes is Öko-Tex 100 Type 1 gecertificeerd.
De HighLine matrashoes heeft een vulling van Hypersoft® dat het lichaamsvocht optimaal absorbeert en ventileert, zeer zacht en comfortabel is en haar natuurlijke veerkrachtige vorm voor vele jaren behoudt. Een medische ergocheck test bewijst dat door het gebruik van Hypersoft® drukpunten volledig verdwijnen.
Door de combinatie van MicroCare® en Hypersoft® is de HighLine matrashoes wasbaar tot 95° en geschikt voor de droogmachine.

In onze winkel hebben wij keuze uit 3 verschillende matrashoezen. 

Voor nog meer informatie.

http://www.bodyform-waterbedde...