Blueline waterbed van Bodyform

Watermatras

Bij de watermatrassen van de Highline of de Blueline wordt geen onderscheid gemaakt qua kwaliteit. De Highline matrassen hebben 10 jaar kwaliteitsgarantie en de Blueline 5 jaar kwaliteitsgarantie. Bodyform waterbedden hebben een ergonomische waterkern, gemaakt van West-Europees, speciaal vinyl voor maximale flexibiliteit en minimale drukbelasting.
De watermatrassen hebben naadloze hoeklassen en worden vervaardigd door hoogfrequentie hoeklastechniek, uw zekerheid voor een hoge duurzaamheid.
Stabiliserende fiberlagen (en lendensteun) in de watermatras zorgen voor uw persoonlijke gewenste stabilisatie.

Een Blueline waterbed van Bodyform in 180 x 220 half gestabiliseerd is er vanaf € 2400,- voor een Uno en voor een Duo vanaf € 2660,-.

De matrashoes

De BlueLine matrashoes is gemaakt van huidvriendelijk Jersey Dubbeldoek. De vulling van DuPont® Quallofil zorgt voor een uitstekende luchtcirculatie en vochtigheidsreductie. Quallofil is een exclusieve combinatie uit de fijnste en ultralichtste polyestergarens voor maximaal comfort. De hoge luchtinsluiting zorgt voor maximale warmte. De BlueLine matrashoes is tot 60° wasbaar en geschikt voor de droogmachine.

Voor nog meer informatie.

http://www.bodyform-waterbedde...