Ontspanning Ondersteuning Hygiëne Behaaglijk

Wellness in de slaapkamer

Ontspanning

Het water verplaatst zich geleidelijk, waardoor uw spieren zich optimaal kunnen ontspannen Een waterbed garandeert daardoor een betere en diepere nachtrust, u zult veel minder draaien en woelen om een juiste slaaphouding te vinden. Door de gelijkmatige ondersteuning van uw wervelkolom en de behaaglijkheid van het water komen uw spieren in perfecte ontspanning.

Ondersteuning

Watermatrassen komen in héél veel verschillende stabiliteiten. De ene wervelkolom heeft een actievere ondersteuning nodig. Maar bij iedere gewenste stabiliteit zal de ondersteuning gelijkmatig zijn. Een matras dat zich aanpast aan uw lichaam en niet andersom. 

Hygiëne

Omdat een watermatras een gesloten systeem is met een buitenlaag van waterdicht vinyl, kan er bij een waterbed geen condensatievocht in de kern van de matras vormen. De afneembare hoes kan eenvoudig gewassen worden en het vinyl oppervlak makkelijk gereinigd. Mensen met allergiën of astma hebben hier zeker baat bij.

Behaaglijk

De juiste slaaptemperatuur bevordert het ontspannen van lichaam en geest. Een perfecte remedie tegen gewrichtspijnen, stijfheid en reumatische klachten. Een waterbed is zowel in de zomer als in de winter lekker behaaglijk!