Tribrid Air en Airline Prestige matrassen van Bodyform

 Luchtgeveerd slapen

Na een actieve dag vol inspanningen verheugen uw lichaam en geest zich op een ontspannen nachtrust. Een Bodyform Tribrid-Air matras of Airline Prestige matras ontlast uw wervelkolom en gewrichten door haar uitstekende ondersteuningseigenschappen en hoge elasticiteit.

Elk lichaam is anders en ieder slaapt anders. Of u nu op uw buik, rug of zij slaapt: de Tribrid Air of Airline Prestige matras past zich perfect aan uw lichaam aan. In combinatie met een topper en de persoonlijk instelbare ondersteuning, vermindert de druk op uw lichaam waardoor u dieper en ontspannen slaapt. De 7-Comfortzones van de luchtkern zijn ieder afzonderlijk en in verschillende hoogte gevuld met hoogwaardig koudschuim.

Nieuw in onze winkel is de Tribrid Fluid Duo en Airline Prestige Duo met een aparte instelling van de schouderzône.

Op de rug liggend kunnen de heupen wel 7cm dieper wegzinken en  de schouders wel tot 10cm. 

Alles is persoonlijk instelbaar! Het comfort kan, indien nodig, steeds weer veranderd worden.

Op de zij liggend kunnen de heupen wel tot 10cm dieper wegzinken en de schouders wel tot 12cm. 

De juiste houding met zo min mogelijk drukpunten.

Naast de Tribrid Air is er ook de Tribrid Fluid, watergeveerd matras. Bij een tweepersoonsuitvoering is het mogelijk om twee verschillende type Tribrid matrassen te combineren binnen één hoes met één grote topper. Bij Softsiders hebben wij gekozen voor de combinatie van Air en Fluid samen in één groot matras. Uniek!


Tribrid Air