Pocketveermatrassen van Beka en Van Landschoot

Heerlijk slaapcomfort dankzij het nieuwe GELTEX®

De ontwikkeling van matrassen volgen elkaar razendsnel op. 

De matrassen van BEKA® zijn perfect afgestemd om gecombineerd te worden met een boxspring of lattenbodem. De juiste matras kiezen is allesbehalve eenvoudig. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, en elke slaper is anders. 

Met de nieuwe generatie GELTEX® matrassen lanceert BEKA® een volledig nieuwe schuimcategorie, 'slow resilent schuim', in combinatie met een pocketverenkern. De hoes van de Imagine- en Touch-  en Dreamer matras zijn wasbaar op 40 graden!

U kunt ook kiezen voor één groot matras met 2 verschillende kernen

De eerste generatie GELTEX® matrassen werd een groot succes dankzij zijn uitstekende ventilatie, drukverdeling en ondersteuning. Na jarenlange innovatie, lanceert BEKA® nu de nieuwe generatie GELTEX®, de focus ligt meer dan ooit op duurzaamheid, dus een langere levensduur. 

 


Amelia pocketveermatras van Van Landschoot ecologisch verantwoord

De Amelia matras is een parel uit de collectie van Van Landschoot. Niet alleen buitengewoon comfortabel, maar ook een ecologisch verantwoord matras. De Pulse latex die erin verwerkt is, is een combinatie van natuur- en synthetische latex die via een bepaald productieproces wordt vermengd en daardoor een homogenenschuimstructuur krijgt. Pulse heeft een unieke rek- en veerkracht. Het is zéér comfortabel en kent een langere gebruiksduur. Pulse latex is dankzij zijn schuimstructuur ventilerend en kent een gebalanceerd microklimaat en een verbeterde vochtcontrole. Het SonCore productieproces van Pulse latex is veelmilieuvriendelijker dan dat van alle andere processen inde latex-sector. SonoCore gebruikt namelijk RF golven inplaats van stoom om latex te vulkaniseren.


                      

Touch matras binnen