Welk matras?

Uitgebreid proefliggen bij Softsiders.

De matras is bepalend voor het comfort van uw bed. Natuurlijk is uw dekbed van belang en de matrasdrager draagt ook bij, het woord zegt het al. Maar toch: een heel goede matras kan op een slechte bodem nog wel een acceptabel resultaat bieden, terwijl een slechte matras op een goede bodem echt door de mand valt.

Matrassen van Beka zijn snel leverbaar!!!

Kies uw matras dus met zorg! Neem er de tijd voor, dan weet u zeker dat u geen spijt krijgt van uw beslissing. Nog een advies: kom uitgerust kiezen, als u moe bent lijkt elke matras comfortabel. Maar kom voelen en kiezen met allerlei pijnlijke gebreken, rug, schouders etc. en voel of de matras de pijn verlicht!

Hoe zwaarder u bent, hoe steviger de matras zal moeten zijn. Als u veel transpireert of gevoelig bent voor huisstof: meldt dat ons, het heeft consequenties voor uw keuze. Verder is van belang of uw slaapkamer erg warm of juist koel is, of u lage rugklachten heeft of spierklachten. Zelfs slokdarmproblemen kunnen door uw bed een beetje worden verminderd…

Daarnaast: als u uw ultieme matras heeft gekozen, neem dan ook de tijd om er het juiste kussen bij te zoeken. Het belang van het kussen wordt nog vaak onderschat en uw nieuwe matras heeft waarschijnlijk andere eigenschappen dan uw oude. Probeer dus in elk geval welk kussen het best past bij matras. Zelfs als u van plan bent uw oude kussen voorlopig nog te handhaven. 

Bij Softsiders kunt u het kussen een week lang thuis uitproberen!