De juiste schuifdeurkast op maat

Durf te kiezen voor het beste

Onze type schuifdeuren, zoals Premia en Securia, staan voor premium kwaliteit. U merkt het onder andere aan de geruisloze aluminium railsysteem en de manier waarop uw schuifdeurkast naadloos overgaat in uw interieur. Reken op uitgekiende oplossingen, bijvoorbeeld als u schuine wand heeft, waar u een schuifdeursysteem op maat onder wilt plaatsen.

Niet alleen de slaapkamer, er zijn zoveel ruimtes

Doordat je bij ons zelf bepaalt, kun je jouw kastinterieur naar eigen gebruik samenstellen. Door veel mogelijkheden op het gebied van kleuren en combinaties, ontwikkel je een schuifdeurkast waarmee je je direct identificeert.

Voor een rustig en uitgebreid advies kunt u ook een afspraak maken. Zodat we samen met u een op maat gemaakte kast kunnen ontwerpen!

Diverse houtdessins, decorglas en natuurlijk de unikleuren

Zoveel interieur mogelijkheden

Door het interieur aan te vullen met meerdere hangroedes, planken, lades of een spiegel, creëer je jouw eigen schuifdeurkast op maat. Wij gebruiken een interieurdikte van 18 en 25 millimeter en hierbij heb je de keuze uit meer dan 80 kleuren die ook nog eens te combineren zijn. 

Een kleine greep uit de mogelijkheden

Natuurlijk zal de adviseur je graag helpen bij het maken van je keuzes in decor en indeling. Laat je dagelijkse rituelen de revue passeren en zet je ideale kast op papier. Daarmee zorgen zij dat jouw wensen worden vertaald naar een praktische maatwerkoplossing, waar je jarenlang plezier van zult hebben.