Draai- en vouwdeurkast op maat

Vorm en functie in balans

Een duurzaam en slim kastsysteem vindt je terug in een draaideurkast op maat. En laat u verrassen door de verschillende kastinterieurs.

Natuurlijk is de buitenzijde van de draaideurkast belangrijk, maar een goed ingerichte kast op maat zorgt voor rust. Het interieur kunt u helemaal naar eigen gebruik samenstellen. We bieden vele mogelijkheden op het gebied van diverse materialen en luxe accessoires. In elk element van de kast kun je meerdere legplanken, kleding roedes, slow-lades of bijvoorbeeld schoenenrekken laten zetten. Zo ontwerp je een kast waarmee je je direct thuis voelt.

Voor een rustig en uitgebreid advies kunt u ook een afspraak maken. Zodat we samen met u een op maat gemaakte kast kunnen ontwerpen!

Ingebouwd of vrijstaand met push to open

En daar is zoveel in mogelijk!  Dankzij onze draai-en vouwdeuren creëer je een gemak met onbegrensde opbergmogelijkheden. Denk maar eens aan een vouwdeur-kast over de hele breedte van uw slaapkamer. Of een draaideurkast onder een schuine wand of in een hoek?

Vouwdeurkast onder schuindak

De kasten van Flexia worden met liefde voor het meubelmakers vak voor u vervaardigd. Let ook op de vernuftige details zoals deuren met demping. Of een hele kastenwand met push-to-open deuren en lades. Het kastinterieur delen wij volledig aan de hand van uw wensen en gebruiksbehoeften in.

We werken graag uw ideeën uit en verwerken dat in een 3D tekening.