Geltex®

Heerlijk slaapcomfort dankzij nieuwe Geltex®

De juiste matras kiezen is allesbehalve eenvoudig. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, en elke slaper is uniek! In de zoektocht naar het perfecte matras heeft Beka de Slaapdriehoeken ontwikkeld. 

De nieuwe Geltex® is het enige schuim dat voldoet aan alle drie de criteria. Tevens geproduceerd in hun eigen schuimfabriek Recticel.

Optimale ventilatie

Luchtdoorlatend schuim met een open celstructuur, controleert Geltex® jouw slaapklimaat voor een goede ventilatie. Het Geltex schuim voert warmte en transpiratievocht af en geeft een droog en comfortabel slaapcomfort.


Ideale drukverdeling

Het Geltex® schuim van Beka heeft 'slow resilient' drukverlagende eigenschappen en past zich automatisch bij iedere beweging van het lichaam aan.

Correcte ondersteuning 

Om je spieren te laten ontspannen en je wervelkolom te laten regenereren past het 'slow resilient schuim' volledig aan je slaaphouding aan.

Door de jaren heen bleef Beka® continu het Geltex® schuim verbeteren waardoor ze twee extra criteria kunnen toevoegen aan de Slaapdriehoek.

Duurzaamheid

Het Geltex® schuim wordt gemaakt met veel respect en verantwoordelijkheid voor het milieu. Dit gebeurd in elke fase van het productieproces, ze vermijden productieafval, passen designprincipes toe en gebruiken de revolutionaire nieuwe grondstof CO2 polyol. Daardoor worden problematische CO2-uitstoten vermeden. Beter voor de milieu en voor ons allemaal.

Levensduur

Het nieuwe Geltex® schuim heeft een veel betere weerstand tegen vocht, warmte en lichaamsdruk. Terwijl matrassen normaal gezien door de jaren heen aan comfort verliezen, blijven de comforteigenschappen van Geltex® constant. Zo geniet je nog langer van het befaamde Geltex® comfort.