Bedden van BEKA®

BEKA®, de beste plek ter wereld!

Ken je dat gevoel dat je ervaart, als je je mag neervlijen in pure luxe en weldadig comfort. De boxsprings, matrassen en de zeer comfortabele toppers van BEKA® geven dat gevoel. Mede door GELTEX®. 

Al sinds 1935 creëert BEKA® matrassen waar slaapcomfort, rust en stijl elkaar vinden. Zo'n een boxspring is zoveel meer dan een bed. Het is een plek waar je tot je zelf komt, nog eventjes leest, knuffelt, bemint, indut, soest, snoezelt, wegdroomt en ...... geniet van een diepe en herstellende slaap. Een knusse plek die beschermt en beschut. 

Innovatieve slaaptechnologie, meesterlijk vakmanschap en elegante afwerking samenvloeien tot het summum van slaapcomfort.

Een heerlijk slaapcomfort dankzij GELTEX®.


De ontwikkeling van matrassen volgen elkaar razendsnel op. 

De matrassen van BEKA® zijn perfect afgestemd om gecombineerd te worden met een boxspring of lattenbodem. De juiste matras kiezen is allesbehalve eenvoudig. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, en elke slaper is anders. Met de nieuwe generatie GELTEX® matrassen lanceert BEKA® een volledig nieuwe schuimcategorie, 'slow resilent schuim', in combinatie met een pocketverenkern. De hoes van de Imagine- en Touchmatras zijn wasbaar op 40 graden! Wij voeren ook, voor het ultieme hotelgevoel, de Escape matras!

Natuurlijk is een comfortabel gestoffeerd pocketveermatras, zoals de Creation, met de luxe Geltex 10 of 8 topper een weldaad voor uw lichaam!

Een prachtige actie van BEKA® is de Choose & Snooze.

 https://www.bekabedden.nl/nl/over-beka/mijn-bed-magazine

Foto's