Assortiment

Het assortiment van Softsiders is anders dan dat van andere slaapspeciaalzaken. Zo maakt het waterbed nog steeds een belangrijk deel van ons assortiment uit, maar we dragen ook de boxspring combinatie met topper of gewoon een super goed matras een warm hart toe. In onze collectie vind u ook luchtgeveerd- en watergeveerde matrassen, Tribrid FluidTribrid Air en Airline Prestige Duo. Om het losse matras goed tot zijn recht te laten komen is een samenspel van een goede bedbodem noodzakelijk!

Boxsprings van Beka en Puur.

Behalve in bedden zijn we ook gespecialiseerd in slaapkamermeubels. Prachtige draaideur-, schuifdeurkasten en inloopkasten.

Draai- en schuifdeurkasten van VTH kasten in alle vormen en maten!!!

Nachtkastjes hebben we in soorten en maten, net als commodes, kijk onder Kasten. Het zal duidelijk zijn: we nemen onze taak als slaapadviseurs zeer serieus en daarom streven we naar een assortiment dat iedereen die net zo kritisch en veeleisend is als wijzelf, tevreden kan stellen.

Ledikant en commode van Hasena

Wat dat laatste betreft: we zijn niet voor niets ook populair bij de aanhangers van bewust leven. Iedereen die het milieu niet nodeloos wil belasten, of diervriendelijk wil handelen, de eigen gezondheid moet ontzien (door allergieën): u bent bij ons aan het juiste adres.

Een waterbed van Bodyform, altijd behaaglijk en hygiënisch!!!

Kortom: wie zijn/haar slaap serieus neemt krijgt bij Softsiders alle mogelijkheden zijn/haar wensen te vervullen.  

Curved boxspring met Sofia hoofdbord van Beka.