Poseidon het bekendste waterbed.

Poseidon, het meest ervaren waterbed van Europa. Met Poseidon is het allemaal begonnen, al tientallen jaren geleden. Poseidon was het eerste waterbeddenmerk van Europa en het is nog steeds het belangrijkste merk dat in tal van landen wordt verkocht.

Alle onderdelen van Poseidon en Lunalife zijn los te bestellen. Matrassen, tijken/hoezen, verwarmingen etc. Poseidon heeft ook een vervangactie.

Waterbed als boxspringlook met of zonder laden!

Poseidon maakt veel werk van de vormgeving die in veel opzichten sterkt lijkt op een boxspring combinatie. Bij ons in de winkel hebben we ook waterbedden met daarop een comfortable topper. Optisch gelijk aan conventionele bedden, maar wat een verschil in lig-eigenschappen…. Met een waterbed van Poseidon kiest u de beste oplossing voor modern en individueel slaapcomfort, namelijk een matras dat zich volkomen aanpast aan uw persoonlijke slaapgedrag. 


Hier vind u "De 4 aspecten van slapen op water".

Juist met allerlei fysieke klachten zoals rug- en schouderproblemen, reumatische klachten, fibromyalgie etcetera, een waterbed zorgt dat u in elke houding volledig ontspannen en comfortabel ligt.

Poseidon met Capriati hoofdbord in heel veel stoffen en kleuren. Er zijn zoveel mogelijkheden in wensen en design.