Lekker slapen op een altijd behaaglijk waterbed.

Op zoek naar nieuwe onderdelen voor uw waterbed? Alle onderdelen zijn los bij ons te bestellen. Zie onder andere vervangactie van Poseidon, maar ook voor Lunalife en Bodyform.

U heeft al een waterbed vanaf € 1000,-.

Waterbedden komen er in alle soorten en maten. Kiest u voor basic waterbed of wilt u dat uw waterbed eruit ziet als een boxspring. Zowel bij Poseidon en Bodyform zijn verschillende mogelijkheden mogelijk.Klik op Bodyform of Poseidon voor meer informatie. 

Foto's

Ontspanning
Stelt u zich eens voor dat u zo licht als een veertje drijft op een dunne laag water die u gelijkmatig ondersteund en al de vormen van uw lichaam nauwkeurig volgt. Juist met allerlei fysieke klachten zoals rug- en schouderproblemen, reumatische klachten, fibromyalgie etcetera, een waterbed zorgt dat u in elke houding volledig ontspannen en comfortabel ligt. Langzaam komt u in een toestand van volledige rust en merkt u dat uw spieren langzaam ontspannen. De stress van de dag glijdt van u af en uw hele lichaam geeft zich over aan een lange heilzame nachtrust.

Waterbedden,.....ontspannen, egaal ondersteund slaapcomfort met instelbare temperatuur…

Ondersteuning 
Het hele lichaam, dus inclusief de wervelkolom, wordt volledig en gelijkmatig ondersteund. Door het ontbreken van drukpunten wordt uw bloedcirculatie niet verstoord. Daarom woelt u minder, ontspant u zich beter en u slaapt dieper. U hoeft niet te zoeken naar de juiste slaaphouding, u vindt steeds de juiste positie en wordt daarin door de watermatras steeds weer ondersteund. De ene rug wil een wat zwaarder gestabiliseerd watermatras en de andere rug weer wat minder gestabiliseerd watermatras. 

Behaaglijkheid
Veel van het vocht dat uw lichaam 's nachts afstaat door middel van transpiratie verdwijnt bij een conventioneel matras naar binnen, het matras in. Daarom is een goede tijk bij een waterbed zeer belangrijk. En met altijd een behaaglijke temperatuur, zal u bed altijd droog en comfortabel aanvoeren. Tijdens alle seizoenen is uw waterbed behaaglijk. 

Hygiëne
Een watermatras is volledig waterdicht (uiteraard). Het kan daarom gemakkelijk worden schoongehouden. Het neemt geen stof of vocht op en daarom is het ook uiterst geschikt voor mensen die onder een allergie hebben te lijden.
De tijk van het waterbed kan gewoon in uw eigen wasmachine gewassen worden. Op en top hygiëne.

Softsiders voert twee topmerken: Het oudste merk Poseidon (al sinds de jaren zeventig) en het zeer ervaren Duitse topmerk Bodyform.

Voor kinderen en pubers hebben we een apart, zeer betaalbaar, waterbed: Sams.
Daarom kunnen wij 100% achter onze twee topmerken staan.