Slaapkamer een emotionele ruimte?

De belangrijkste reden om een nieuw bed te nemen is als men last krijgt van allerlei pijnlijke kwaaltjes, last van de onderrug is wel één van de belangrijkste. Als je krom en stijf opstaat dan is het echt wel de hoogste tijd om je te verdiepen in een nieuw matras. Dat kan een traagschuimmatras zijn of een soepel pocketveermatras. Maar wat een zalig vooruitzicht om gewoon lekker te slapen en niet meer krom en stijf op te staan. 

Een andere reden om een nieuw bed te nemen is als men gaat verhuizen en er zijn verbouwingen gaande, dan komt er vaak ook een nieuwe inrichting van de slaapkamer. Of mensen die gewoon thuis lekker aan de slag gaan en ook hun slaapkamer weer eens aanpakken om het een bepaald comfort en uitstraling te geven. De slaapkamer is vaak, qua gezelligheid, een ondergeschoven kindje in huis. Ja, wie komt daar nou, heb toch mijn ogen dicht, horen wij vaak. Jaja, denken wij dan.

Vergeet niet dat de slaapkamer één van de meest emotionele ruimtes van het huis is, een ruimte waarin alles gebeurt. Waar de liefde wordt bedreven, waar gelachen en gehuild wordt, waar kinderen worden geboren, maar ook waar mensen ziek kunnen zijn en misschien wel een tijdje in hun slaapkamer moeten doorbrengen.

Gun je zelf een goede nachtrust, weg met al die kwaaltjes en pijntjes en geniet van je lekkere nieuwe bed! Vertel wat je wenst en laat je goed adviseren. Of twijfel je over je bestaande matras, je mag ons altijd mailen of natuurlijk gewoon langs komen.

Terug naar overzicht