Maar ook de Tribrid Air en/of Tribrid Fluid matrassen van Bodyform, luchtgeveerde - en watergeveerde matrassen. Nieuw in onze collectie is de Airline Prestige Duo matras met een zelf in te stellen schouder zone.

Silence Bed® van Beka

Wist je dat snurkers gemiddeld tussen de veertig en tachtig decibel produceren? Dat is ongeveer gelijk aan het volume waarmee iemand praat. Toch hoef je daarom je partner nog niet uit de slaapkamer verbannen. Misschien kan het Silence Bed® van Beka wel soelaas bieden.

Opbergruimte heb je nooit genoeg. Ook niet in je slaapkamer. Daarom lanceert Beka®  het Storage Bed. Een veelzijdig slaapmeubel waarin heerlijk slaapcomfort en functionaliteit samenkomen. Mooi en super praktisch. Je doet het supereenvoudig dankzij de ingebouwde gasveer. Opgeruimd … slaapt netjes.

Tribrid Fluid en Tribrid Air matras van Bodyform.

U kunt samen kiezen voor een luchtgeveerd- of een watergeveerdmatras, maar u kunt ook, zoals bij ons in de winkel, kiezen voor een beetje van beide werelden. De Tribrid Air en Tribrid Fluid heeft één grote geltex topper.

Het hele matras is omringd door een prachtige tijk, bestaande uit een Tencel Silpure dubbeldoek met daarin een hypersoft vulling, voor een optimaal vochttransport.

De tijk is wasbaar en mag zelfs in de droger.  De Tribrid Air kan ook op een verstelbaar onderstel.

Voor meer informatie over onze Bodyform waterbedden nodigen wij u graag uit in onze winkel.

Eindresultaat: subliem comfort, prachtig design. Een gestoffeerde achterwand maakt de boxspring combinatie helemaal af. 

Ook wij doen ons best om verspreiding te voorkomen en maken onze showroom nog vaker schoon! Een goede nachtrust is zó belangrijk voor uw afweersysteem, daarom helpen wij u graag om uw welverdiende slaap te verbeteren!