Matrassen van natuurlatex.

Een beleving: 100% natuurlatexmatras.

Op onze Sale pagina zijn een aantal 100% Natuurlatexmatrassen in de opruiming!!!

Bij Softsiders zijn wij fan van soepele matrassen met natuurlijk een goede ondersteuning. In combinatie met een goede lattenbodem heeft natuurlatex een goede ventilerende werking door de vele ventilatiekanalen. Tevens heeft natuurlatex een zeer hoge veerkracht.

Bij ons vind u een goed assortiment natuurlatexmatrassen en bedbodems.

Nieuw in onze showroom is de 100% natuurlatex Seasons matras - de matras met zomer en winter zijde.
Dit matras heeft een volledig afritsbare tijk voorzien van een koele zomerkant (zelf wasbaar) en een luxe zuivere scheerwol gevulde winter kant (chemisch te reinigen).
De Seasons matras is 22 cm hoog en is leverbaar in soft, medium of stevig. 

Voor een latex matras is een goede tijk (matrashoes) van groot belang. Een prachtige dikke velourstijk met een zuiver scheerwollen vulling, of voor mensen die last hebben van allergiën kan de tijk ook gevuld worden met een thermo-fiber. Als u alles puur natuur wilt, dan is de mogelijkheid om voor een 100% natuurlijke materialen tijk te kiezen.

Een 100% natuurlatex matras ademt veel beter dan een chemische latex matras.

Natuurlatexmatrassen zijn geschikt voor een lattenbodem, schotelbodem, spiraal of boxspring, vlak of verstelbaar.

Een 100% natuurlatex matras in 90 x 200 is er vanaf € 699,-.


Hoe wordt het gemaakt.

Uit het verse hevea melksap wordt natuurrubber gemaakt. Natuurrubber voelt altijd behaaglijk aan door de open celstructuur en uitstekende ventilatie en vochtregulatie.

Mahoton slaapsystemen heeft de beschikking om een zeer hoogwaardige natuurrubber kwaliteit te produceren. De collectie matrassen en hoofdkussens bestaan uit minimaal 85% heveamelk (natuurlatex) en ca. 15% natuurlijke, corrigerende en vulkaniserende additieven.  Deze worden samengebracht tot een eindproduct genaamd rubber. Door de puur natuurlijke ingrediënten mogen we nu spreken over een unieke 100% natuurrubber.

U vindt deze kwaliteit ondermeer in de collectie van Mahoton, Nederlandse leverancier van natuurlatexmatrassen zoals de Seasons, Cleopatra, Lima, etc. 

Het bekende Butterfly kussen is ook van 100% natuurrubber gemaakt.


Natuurlatexmatrassen