Garantie Beka Geltex matras

De Geltex tevredenheidsgarantie

Mocht jouw matras niet volledig aan je verwachtingen voldoen, dan kan je na 30 dagen en binnen 90 dagen na levering de Tevredenheidsgarantie inroepen. Waarom pas na 30 dagen? Omdat je lichaam moet wennen aan de nieuwe matras - je kan in het begin soms enig ongemak ondervinden als gevolg van gespannen spieren.

Dit betekent absoluut niet dat de matras ongeschikt is. Het ongemak wordt veroorzaakt door de nieuwe lighouding en de veranderde ondersteuning van het lichaam.

10 jaar degressieve garantie

Bovenop de wettelijke 2 jaar garantie geeft Beka nog 8 jaar extra degressieve garantie. Deze garantie gaat in bij levering en betreft alle verborgen fabricagefouten en defecte materialen. Tijdens het eerste en tweede jaar is de wettelijke garantie volledig. Daarna wordt er rekening gehouden met waardevermindering door gebruik.

Voorwaarden:

Omruilen van de kern kan tussen de 30 en 90 dagen na levering van uw GELTEX® matras en na online registratie. Deze garantie geldt voor een GELTEX® matras die gebruikt wordt in combinatie met een adequate en correct geplaatste bodem.