Boxspring

Onze boxspring- en matrassenleverancier Norma is al vanaf 1884 een toonaangevend merk. 

Norma maakt en levert prachtige boxsprings en matrassen, kwaliteit en betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel. Zo kunnen wij u de garantie bieden dat een Norma bed uitsluitend met de beste materialen wordt samengesteld, gebruikmakend van unieke technieken die van groot belang zijn voor het hoge comfortniveau. Hieronder vind u een YouTube filmpje over Norma.

Keuze uit diverse matrassen, 6 verschillende toppers, hoofdborden en heel veel verschillende stoffen en kleuren. Verstelbaar met 5-knik techniek of een pull-back systeem.

Naast Norma hebben wij nu ook de allernieuwste boxspring van Nxtday, komt in principe uit hetzelfde huis als Norma. Norma en Nxtday kunnen onderling gecombineerd. Zo kunnen wij samen met u een uniek slaapcomfort samenstellen.

Er is een keuze uit een pocketveerbox of een combspringbox. In de winkel leggen wij graag het verschil aan u uit! 

Een boxspringcombinatie bestaat uit een (meestal pocketvering- en of combispringmatras) matras die rust op een onderstel dat ook grotendeels uit pocketveren bestaat. Een matras op een matras, het lijkt dubbelop, maar het effect is extra royaal comfort..., bovenop heeft u een zeer ruime keuze van prachtige toppers.

Slaapt u liever op een lucht en/of watergeveerd matras, Bodyform heeft prachtige ambachtelijk gemaakte boxsprings in een keus van prachtige en unieke stoffen.

Kiest u voor een verstelbaar systeem, dan zal uw matras daarvoor geschikt moeten zijn, dus soepel mee moeten kunnen bewegen. En voor de rest? Voor de rest bepaalt ù en ù alleen wat u prettig en lekker vind.

Van belang is de veerkracht, de zachtheid van de matras. Neem de tijd, concentreer u op wat een matras voor u doet, wij zullen u daarin goed begeleiden. Laat uw lichaam zelf beslissen... 

Eindresultaat: subliem comfort, prachtig design. Een gestoffeerde achterwand maakt de moderne boxspring combinatie helemaal af. Norma, onze oer-Nederlandse leverancier van deze bedden, heeft zich laten inspireren door de Italiaanse designers. Voor nuchter Nederlandse prijzen, natuurlijk…. In verschillende vlakke en verstelbare uitvoeringen en de meest prachtige stoffen. De top in slaapcomfort.

En met veel kennis en gevoel samengesteld door vakmensen.

Voor meer informatie en aanbiedingen van Norma en NxtDay boxsprings, zie onze nieuwspagina.