De ergonomische oplossing.

De matras is bepalend voor het comfort van uw bed. Maar er is tóch een belangrijk samenspel tussen de matras en de matrasdrager.

Lattenbodems

De ergonomische lattenbodems van Mahoton biedt een unieke gecombineerde aanpassing van lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Bij een goede lattenbodem is elke lathouder verstelbaar in soft of hard. Op essentiële zônes kunnen de lathouders in vijf standen tot 3cm worden verhoogd. Zo kan het persoonlijke ligcomfort nauwkeurig worden afgestemd op elke lichaamsvorm. Op deze manier kan een juiste alignment van het lichaam worden bereikt en zonodig worden aangepast. Een lattenbodem kan vrijstaan of geplaatst worden in een ledikant.

Deze lattenbodems zijn er vanaf € 250,- en verstelbaar vanaf € 598,-.

De Reflexion bodem is persoonlijk instelbaar voor de juiste alignement van het lichaam. 

Boxspringbodem

Een boxspringbodem bestaat uit een gezôneerde pocketveerkern. De boxspringbodem komt in prachtige stoffen en kleuren en kan samen met matras, eventueel topper en achterwand gekozen worden. Een boxspringbodem geeft een meer egale ondersteuning, een goed matras is dan zeker zeer belangrijk. Voor meer informatie zie Beka® en Puur  boxsprings.

Spiraalbodem

Spiraalbodem bestaat uit een metalen frame met daarin een onderling vervlochten stalen veren. Deze bodem geeft weinig tot matig comfort. Wij hebben geen spiraalbodems in onze collectie.