Boxsprings van Beka en Van Landschoot

Boxsprings met toppers of gewoon een goed matras!

Een boxspringcombinatie bestaat uit een pocketveermatras die rust op een onderstel dat ook grotendeels uit pocketveren bestaat. Een matras op een matras, het lijkt dubbelop, maar het effect is extra royaal comfort..., bovenop kan nog een topper worden gelegd. Bij Softsiders kunt u de keuze maken uit een combinatie diverse matrassen en toppers.

Curved Boxspring met Sofia hoofdbord

Kiest u voor een verstelbaar systeem, dan zal uw matras daarvoor geschikt moeten zijn, dus soepel mee moeten kunnen bewegen. En voor de rest? Voor de rest bepaalt ù en ù alleen wat u prettig en lekker vind.

Verstelbare boxspring met topper of gewoon een goed matras.

Van belang is de veerkracht, de zachtheid van de matras. Neem de tijd, concentreer u op wat een matras voor u doet, wij zullen u daarin goed begeleiden. Laat uw lichaam zelf beslissen... De boxspring combinaties bestaat vaak uit een gestoffeerd onderstel met daarop een pocketveringmatras die met dezelfde stof is bekleed. Daarop wordt dan een topmatras (topper) gelegd. Dit is het Scandinavisch slapen, bij Beka en Van Landschoot kunt u ook kiezen voor het Amerikaanse slapen. 

Eindresultaat: subliem comfort, prachtig design. Een gestoffeerde achterwand maakt de boxspring combinatie helemaal af. 

Strakke boxspring Axelsson met een lekkere dikke topper!

Onze zeer degelijke Duitse waterbeddenleverancier Bodyform komt met de Tribrid-Air en Tribrid-Fluid matras die gecombineerd kan worden op een boxspring- of lattenbodem. Deze water- en luchtmatrassen hebben een dikke gelschuimtopper.

Hier kunt u het Beka tijdschrift online inkijken.

www.bekabedden.nl/nl/beka/mijn...