Boxspring

Onze boxspring- en matrassenleverancier Norma is al vanaf 1884 een toonaangevend merk. Norma maakt en levert prachtige boxsprings en matrassen, kwaliteit en betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel.  Dit geldt voor al onze leveranciers. Zo kunnen wij u de garantie bieden dat een Norma bed uitsluitend met de beste materialen wordt samengesteld, gebruikmakend van unieke technieken die van groot belang zijn voor het hoge comfortniveau. 

Keuze uit diverse matrassen, 7 verschillende toppers, hoofdborden en heel veel verschillende stoffen en kleuren.

Een boxspringcombinatie bestaat uit een (meestal pocketvering- en of combispringmatras) matras die rust op een onderstel dat ook grotendeels uit pocketveren bestaat. Een matras op een matras, het lijkt dubbelop, maar het effect is extra royaal comfort..., bovenop heeft u een zeer ruime keuze van prachtige toppers.

Slaapt u liever op een lucht en/of watergeveerd matras, Bodyform heeft prachtige ambachtelijk gemaakte boxsprings in een keus van prachtige en unieke stoffen.

Kiest u voor een verstelbaar systeem, dan zal uw matras daarvoor geschikt moeten zijn, dus soepel mee moeten kunnen bewegen. En voor de rest? Voor de rest bepaalt ù en ù alleen wat u prettig en lekker vind.

Van belang is de veerkracht, de zachtheid van de matras. Neem de tijd, concentreer u op wat een matras voor u doet, wij zullen u daarin goed begeleiden. Laat uw lichaam zelf beslissen... 

Eindresultaat: subliem comfort, prachtig design. Een gestoffeerde achterwand maakt de moderne boxspring combinatie helemaal af. Norma, onze oer-Nederlandse leverancier van deze bedden, heeft zich laten inspireren door de Italiaanse designers. Voor nuchter Nederlandse prijzen, natuurlijk…. In verschillende vlakke en verstelbare uitvoeringen en de meest prachtige stoffen. De top in slaapcomfort.

En met veel kennis en gevoel samengesteld door vakmensen.

Norma heeft een prachtige Jubileum boxspring, zie onze nieuwspagina.


Norma 500