Uw zelf wikkelen in prachtige lakens

Dekbedovertrekken kunt u overal kopen, van eenvoudig tot betrekkelijk exclusief. Softsiders heeft een geheel eigen keuze gemaakt: we hebben de populaire merken in huis, maar voeren ook een zeer exclusief assortiment van werkelijk prachtige dekbedovertrekken. Gemaakt van katoen, percal, satijn, zijde....... Het kleurrijke Bassetti geweven (280 threadcount) van 100% Amerikaans satijnkatoen, zeer zacht met gewaagde kleurcombinaties. Hieronder een fotoboek voor een impressie van de prachtige Italiaanse Bassetti overtrekken en kimono's. Via onze winkel te bestellen!

Hoeslakens zijn altijd belangrijk, maar voor waterbedbezitters helemaal. Natuurlijk hebben wij de vermaarde en zeer comfortabele Bella Donna jersey hoeslakens in ons assortiment. Zo flexibel, zo meebewegend en toch zijdezacht en duurzaam. Voor wie de Bella Donna te kostbaar vindt hebben wij met Essenza of Kirsten Balk een heel goed alternatief voorhanden.

Prachtige katoen satijnen lakens en hoeslakens in Egyptish katoen van het zeer luxe merk Lysdrap. Een goed alternatief is het linnen van Damai en B-line. Van Damai en Bella Donna zijn er ook biologische katoenen hoeslakens. 


Bassetti overtrek
Fotoalbums
Bassetti

De nieuwe collectie overtrekken en kimono's van Bassetti. 

Diverse ledikanten

Voordat het licht uit gaat................

Massief houten en gestoffeerde ledikanten! Wij informeren u graag!