Uw zelf wikkelen in prachtige lakens

Dekbedovertrekken kunt u overal kopen, van eenvoudig tot betrekkelijk exclusief. Softsiders heeft een geheel eigen keuze gemaakt: we hebben de populaire merken in huis, maar voeren ook een zeer exclusief assortiment van werkelijk prachtige dekbedovertrekken. Gemaakt van katoen, percal, satijn, zijde....... Van Damai hebben wij ook overtrekken uit de Organic lijn, biologisch verbouwde katoen. Nederlandse en Italiaanse top in design en kwaliteit.


Hoeslakens zijn altijd belangrijk, maar voor waterbedbezitters helemaal. Natuurlijk hebben wij de vermaarde en zeer comfortabele Bella Donna jersey hoeslakens in ons assortiment. Zo flexibel, zo meebewegend en toch zijdezacht en duurzaam. Voor wie de Bella Donna te kostbaar vindt hebben wij met Essenza of Kirsten Balk een heel goed alternatief voorhanden.

Prachtige katoen satijnen lakens en hoeslakens in Egyptish katoen van het zeer luxe merk Lysdrap. Een goed alternatief is het linnen van Damai en B-line. Van Damai en Bella Donna zijn er ook biologische katoenen hoeslakens.