Massief houten kasten!

Als u bij ons komt voor een kast, dan halen we alles voor u uit de kast. 

Figuurlijk, ook letterlijk. U zult een hoogstpersoonlijk bij u passende kast krijgen aangemeten, daar gaan we voor. Onze garderobekasten worden uiteraard vakkundig gemonteerd door onze eigen monteurs.

Van Houdt massief houten kasten draai- of schuifdeur van Xl tot en met XXXL

Meubelen Van Houdt uit Mol (België) is al jaren specialist in het vervaardigen van slaapkamers in massief hout, waarbij kwaliteit en degelijkheid een absolute prioriteit zijn. Door de talloze mogelijkheden van maatvoering van bedden, kasten en bijmeubelen, is onze collectie erg geliefd bij het publiek. Ook het doorvoeren van kleine veranderingen aan de meubelen op verzoek van de consument is geen enkel probleem, dankzij onze flexibele organisatie.

De kwaliteit en de service die op datzelfde niveau ligt, maken duidelijk dat het prijsniveau een ander is dan dat van de bouwmarkt. Maar het verschil in andere opzichten is ook zo groot…. 

Natuurlijk hebben we - behalve garderobekasten - ook nachtkastjes en commodes in ons assortiment. We vertegenwoordigen topfabrikanten. Via ons hebt u toegang tot een keuze aan modellen en uitvoeringen van deze meubelmakers van topniveau.

Check out onze showroom sale kasten!